Cal Savoia
L'Espunyola

A la zona est del municipi, de Sant Climent de l'Espunyola.
    Al km. 140,3 de la C-26 agafar el trencall del sud, seguir la pista aprox. 1,7 km.

Entorn al 2005 s'iniciaren les obres de reforma.
    Sara Simon Vilardaga

Masia situada a l'extrem de llevant del terme municipal, prop del límit amb el veí municipi d'Avià; molt propera a la riera de Clarà. L'emplaçament és en una zona oberta amb un petit turonet al costat de ponent. Ha estat totalment reformada i en gran part reconstruïda. És de planta rectangular, formada per planta baixa, primera i sotacoberta (abans unes golfes de menor alçada), és coberta a dos vessants amb el carener orientat nord-est a sud-oest seguint la mateixa orientació que tenia abans de realitzar les obres. La façana principal obra cap al sud-oest. Conserva els murs perimetrals de la casa que són de paredat irregular i cantoneres de grans blocs de pedra picada i polida. Les obertures han estat modificades, actualment són emmarcades en pedra, en origen eren de muntants i llinda de maó massís. L'interior ha estat totalment refet; com a element de càrrega hi havia un únic pilar central de maó massís. Adossat al mur de llevant hi ha un cobert d'obra nova, ocupa l'emplaçament de l'antic paller, que era de dos nivells, la planta inferior destinada al bestiar i la superior a paller, era bastit amb pilars de maó massís.