Cal Ros
Santa Susanna

Sot de Can Clavell
    A la capçalera del sot de Can Clavell

Masia restaurada com a segona residència
    Marc Bosch de Doria

Masia de planta rectangular amb la teulada a doble vessant i el carener perpendicular a la façana. Està orientada al sud i consta de planta baixa i un primer pis. Al costat esquerre i a la part posterior hi ha diversos cossos annexes a l'edifici principal, de menors dimensions. L'edifici està restaurat mantenint la volumetria i els elements arquitectònics originals: la porta i les finestres de la façana conserven els brancals i les llindes de pedra treballada. Al capdamunt de la façana, per sota del carener, hi ha un rellotge de sol estucat. L'entorn de la masia està enjardinat i hi ha algunes feixes amb plantació de vinya. A pocs metres de la masia, al davant, es conserva un pou circular fet d'obra de pedra i calç, amb un petit safareig al costat.

La tipologia de la construcció i els materials emprats indiquen que es tracta d'una masia dels segles XVIII-XIX, amb una profunda reforma del segle XX.