Can Vidal
Santa Susanna

Camí de la riera de Santa Susanna
    En una elevació al marge esquerre del curs mitjà de la riera de Santa Susanna.

Masia restaurada i amb bon manteniment.
    Marc Bosch de Doria

Masia del tipus basilical composta per tres cossos amb els laterals a inferior nivell. La teulada és a doble vessant amb el carener perpendicular a la façana. Està orientada al sudest, en direcció a la riera, i s'ubica en una elevació del terreny, atalussada per un mur de contenció, que domina els camps conreats de la part baixa de la finca. Consta de planta baixa, un pis i golfes. L'accés és per una portalada adovellada amb arc de mig punt, que té dues finestres als laterals. Damunt de la porta s'obre un balcó flanquejat per dues finestres totalment simètriques. Davant de la masia hi ha la masoveria, de factura contemporània.

El nom Vidal és documentat a la zona des del segle XIII, quan Jaume Vidal ven unes terres a Guillem i Benvenguda Gelat. Fins a mitjans del segle XIV, no es documenta el mas, quan figura entre els límits d'una finca. Ja al segle XX, en van ser propietaris els Ripoll i masovers els Catarí. Durant la segona meitat d'aquest segle, la van comprar els Sala, que van enderrocar bona part del volum original i el van construir de nou, obra que van acabar els senyors Pérez Corral i Romero.