Cal Retitell
Veciana

Veciana

XVII-XX
    La coberta i algunes parets estan ensorrades i la vegetació ha cobert bona part de l'estructura.
    Jordi Montlló Bolart

Antiga masia situada al costat del camí que mena de La Clau al Molí de La Roda; en el vessant sud-occidental d'un petit tossal i envoltada de feixes de conreu.
    La situació de la construcció dificulta la seva descripció, sobretot perquè té una extensa capa vegetal d'enfiladisses cobrint parets i l'amuntegament de la runa caiguda. Tot i així s'observa la gran extensió construïda que sens dubte s'organitzaria per usos; per una banda els productius i per l'altre els residencials. Es pot constatar la pervivència de dos cups conservats a la part posterior.