Cal Rectoret
Cabrera de Mar

Camí Santa Elena, 3

XVI-XX
    Marc Guàrdia i Llorens

Conjunt de diferents edificacions de les que en destaca la masia principal, que presenta un volum de tres crugies disposats perpendicularment a la façana principal pel que fa a la planta baixa, i dos cossos per la planta pis i golfes pel cos central, i planta baixa i planta pis pel que fa als cossos laterals. Presenta el carener perpendicular a la façana, i teulada a dues aigües, conformant el frontó a la façana principal, i aiguavessos paral·lels a aquesta.

BONET I GARÍ, Ll. (1983): Les masies del Maresme, Ed. Montblanc-Martín i Centre Excursionista de Catalunya, Barcelona, pàgs. 96.