Cal Recader
Castellterçol

C. de Bellver, 6-8.

Cultural
    Ajuntament de Castellterçol
    Virgínia Cepero González

Edifici de planta rectangular, que consta de planta baixa i dues plantes pis. La coberta és de teula ceràmica aràbiga, a dues vessants i el carener perpendicular a la façana principal, que es troba orientada a l'est.
    La façana va ser reconstruïda, probablement després de tenir una entrada pels cotxes. Les obertures són rectangulars, de pedra treballada, i de disposició simètrica.
    La façana és de maçoneria, de pedra lligada amb morter i arrebossada, amb els elements de ressalt d'obra vista.
    A la part posterior hi ha un jardí. Presenta un magatzem exterior i un petit pati pavimentat, amb un pou. Al jardí hi ha un contenidor per a l'aigua de la pluja.

Esmentat a la normativa del PGOU de 1981 com un element a protegir en un futur catàleg.
    A cal Recader hi ha l'Escola de Música i l'Espai de Dansa de Castellterçol.