Cal Pompo
Santa Maria de Miralles

Al Camí de les Planes de Ca l'Erzet, que surt de la C-37 al'alçada de Cal Ramonet

Molt restaurat
    Projecte de Catàleg de Masies fitxa 26.
    Pedro Barbado

Edifici de planta rectangular amb planta baixa, planta primera i golfes, amb coberta a dues vessants, en direcció est-oest i de teula àrab, amb el carener perpendicular a la façana principal. La façana està molt refeta i encalada i presenta una estructura simètrica amb una porta central d'arc rebaixat i dos finestres a banda i banda; a la segona planta s'observa un balcó de llosana al centre i dues finestres a cada costat; i al pis de les golfes destaquen tres petites finestres de igual mida.
    Rodejant l'edifici hi ha petites edificacions adjacents i vinculades a la producció i l'emmagatzematge.

Pou al N.