Cal Campís
Santa Maria de Miralles

Camí paral·lel a la B-220. Molt a prop de les Colomines

Molt transformada
    Projecte de Catàleg de Masies fitxa 49
    Pedro Barbado

Edifici de planta rectangular i de tres plantes (planta baixa, planta primera i golfes), amb coberta
    a dues vessants, en direcció est-oest i teula àrab, amb el carener perpendicular a la façana principal. És un edifici molt retocat. A la façana que dona al sud hi ha una porta principal d'arc molt rebaixat i finestres amb motllura de dimensions similars a la porta i que presenten les mateixes característiques que les finestres de la segona planta. A les golfes hi ha tres finestres més petites en galeria amb arc de mig punt, motllurades i molt juntes.
    Hi ha altres petits edificis adjacents.

Transcrit també als mapes com Cal Campins. Abans conegut com Cal Jaumet

En el Mapa Almera/Brossa de 1900 la casa apareix com a C.Campix i en el Mapa IGE de 1914 apareix com a Casa.