Cal Pepet
El Papiol

Passatge de la Pau, 15

BPU. F72-Catàleg de Patrimoni Arquitectònic del Papiol.
    Juana Maria Huélamo Gabaldón

Edifici entre mitgeres de planta rectangular amb façana posterior a la baixada de la Lluna. Es desenvolupa en planta baixa i pis. La coberta és a dues vessants amb teula rodona i carener paral·lel a la façana principal. La composició de la façana està molt desordenada amb obertures quadrangulars en planta baixa i pis i l'entrada pel centre de la façana.

Cal Pepet tenia un magatzem pels porcs i la seva casa, un pou al davant i un petit corral amb gallines o Cal Tic. Al final del carrer s'inicia el carrer de la Diputació, i en la cruïlla hi havia una vaqueria.