Cal Pau del Corn
Sant Llorenç d'Hortons

Carrer Major, 72

Fa temps que no hi viu ningú i no es fa manteniment
    POUM de Sant Llorenç d'Hortons, 2005
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres que fa cantonada entre el carrer major i el de la Diputació. És de planta rectangular i consta de planta baixa, pis i golfes, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal. La part del darrera està ocupada per un pati tancat que dóna al carrer paral·lel. La simetria de la composició de la façana del carrer Major es trenca en planta baixa on s'hi troba la porta d'accés, d'arc escarser i una finestra al costat, amb reixa de ferro forjat. La planta pis destaca una balconada amb tres obertures de llinda recta i persianes de fusta de llibret i a la planta de les golfes hi ha tres petites finestres quadrades.
    A la façana del carrer Diputació hi ha tres finestres amb reixa de ferro a la planta baixa, un balcó i una finestra a la planta pis i una petita obertura quadrada a les golfes. També hi ha una entrada pel pati posterior.

A sota la balconada del carrer Major hi ha nius d'oreneta.
    Conserva el pou.