Cal Mitjanes Vell
Pujalt

Al nord oest del nucli de l'Astor

Es troba en estat ruïnós.
    BPU. Catàleg de Masies i Cases Rurals en Sòl No Urbanitzable. 2013.
    Dídac Pàmies i Marta Lloret

El que es coneix com a Cal Mitjanes Vell s'identifica com a una pallissa i un cobert, actualment en estat ruïnós. La pallissa és de planta rectangular i es divideix en dos cossos. Presenta tres grans obertures a la part frontal. Tenia la coberta a un vessant que feia el desaiguat a la façana; actualment tant sols se'n conserva un tram, que es recolza en un pilar de pedra que hi ha en un costat de la nau. El cobert és de menors dimensions, conserva la coberta i té una cisterna a l'interior. A pocs metres hi ha el segon cobert, dividit en dos cossos. També s'obre a la part frontal amb un gran portal amb llinda de fusta. La coberta és a un vessant que fa el desaiguat a la part posterior.

Probablement va ser construït al segle XIX i presenta una reforma realitzada l'any 1986 en una de les portes d'accés.