Cal Miquel
Vallirana

Carrer de les Casetes Montané, 22 - Casetes Montané
    Al bell mig del raval de les Casetes Montané

Adriana Geladó Prat

Edifici entremitgeres de planta rectangular, amb un pati posterior. Presenta una coberta de teula àrab de dues vessants, amb el carener paral·lel a la façana principal, i està distribuït en planta baixa i pis. Presenta un gran portal d'accés d'arc rebaixat a la planta baixa, mentre que als pisos hi ha dues finestres rectangulars. Les tres obertures tenen els emmarcaments en relleu i pintats. Destaca el balcó simple del pis superior, amb la llosana decorada amb la mateixa motllura que recorre la línia divisòria entre les dues plantes i la barana de ferro decorada. La façana està rematada amb una gran cornisa motllurada damunt la que s'assenta un plafó d'obra rectangular, que amaga la coberta. La construcció presenta el parament arrebossat i pintat.