Cal Marlès
Font-rubí

Barri de Mas Moió, 8
    Seguint 650 m el camí de Mas Moió que arrenca del Km 10 de la carretera BP-2126

Miquel Gea i Bullich

Habitatge de planta rectangular amb coberta de teula àrab de dos aiguavessos i carener perpendicular a la façana principal, que s'obre a llevant (E/SE). Compta amb planta baixa i planta pis. Les obertures de la façana principal s'articulen a través de tres eixos verticals. Únicament l'accés a l'habitatge es troba descentrat a l'esquerra de l'eix central. Aquest accés és l'única obertura que no és allindada, ja que compta amb un petit arc escarser molt rebaixat. Totes les obertures tenen desdoblat el seu perímetre amb una franja de pintura diferent a la de la resta de la façana.
    Les característiques constructives de l'edifici pensem que situen la seva construcció entre l'últim quart del segle XIX i principis del segle XX.