Cal Llehí
Sant Julià de Cerdanyola

El Vilà, nucli urbà

María del Agua Cortés Elía. OPC

Edifici de planta rectangular de planta baixa i pis, cobert amb teulada a doble vessant amb el carener paral·lel a la façana principal que s'obre a llevant. Davant la façana hi ha un pati tancat. L'obra és de paredat amb la pedra disposada de forma arrenglerada en fileres horitzontals i amb les cantoneres de pedra escairada.

Cal Llehí es troba al nucli antic de Sant Julià de Cerdanyola, és una de les cases que tanquen el perímetre exterior de l'antiga sagrera. Aquesta casa ja existiria al segle XVIII, i seria una de les 38 cases que surten a l'informe que va fer el rector de la parròquia el 1767 per informar al Bisbe de Solsona.