Cal Garça
Veciana

Veïnat de Sant Pere del Vim

Jordi Montlló Bolart

Cal Garça és una edificació rural, humil que es troba annexat a Cal Figueres. És de planta rectangular i consta de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs a dues aigües, amb el carener paral·lel a la façana principal, orientada a sud-est. S'hi ha afegit un cos a la banda esquerra i els paraments s'han arrebossat.
    En una llinda d'una finestra del primer pis es conserven les inicial G. P i l'any 1899 gravats. A la llinda de pedra de la porta d'accés també hi ha una inscripció que diu: "1912 JOSEP PLANELL".

Antigament Cal Garça i Cal Figueres eren una mateixa propietat.