Jaciment ubicat en un camp de conreu anomenat "vinya de cal Tio", el qual està localitzat uns 200 metres al sud-oest de Can Brunet Nou, al peu del camí que surt d'aquest mas. Jaciment amb materials ibèrics en superfície, en una àrea de dispersió reduïda, sense cap tipus d'estructura.
Amb motiu de la realització de la Carta Arqueològica l'any 1984 i en la posterior revisió portada a terme el 1991 es pogueren recollir diferents mostres de ceràmica ibèrica d'entre les quals cal citar diversos fragments sense forma de ceràmica ibèrica feta a mà (olles i formes globulars), de parets gruixudes i fons pla; vores i parets de vasos de perfil globular de ceràmica ibèrica (monocroma i bicolor) a torn d'ús comú; fragments d'àmfores ibèriques de la costa catalana; fragment de ceràmica gris monocroma amb decoració estampillada (finals del segle IV a finals del III aC) de forma ovalada apuntada (forma núm. 8 de Cura).
A uns 50-60 metres al sud d'aquest mateix lloc, apareix amb certa quantitat ceràmica grisa altmedieval, a torn. Algun fragment porta com a decoració incisa unes línies rectes horitzontals. En general, són recipients de formes globulars de vora enfora i llavis de secció rectangular i angulosos; també un fragment de llavi arrodonit. Alguns fragments de vores arrodonides i pasta vermellosa clara, amb vernís melat interior i a la part superior externa (segles XIII-XIV).
En aquest mateix lloc es recollí un fragment de destral de basalt polida.