Cal Cotre
Casserres

Clot de les barraques
    Just abans d'arribar a La Talaia, des del camp de futbol, a mà esquerra. Pista forestal de 4 m.

Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular que consta de planta baixa i pis, situada damunt una roca que pel vessant de ponent fa un desnivell considerable, atorgant a la casa una situació de domini visual de la zona. La coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada a llevant. Els paraments són de maçoneria, tot i que conserva restes de l'antic arrebossat. La porta d'accés és de llinda recta de pedra, però les petites finestres tenen llindes de fusta, això les que no han estat reformades.
    Adossat a la façana principal té un petit porxo de totxana i fibrociment de baixa qualitat. Perpendicularment, es disposa una granja de porcs allargada, feta de totxo i coberta de teula a dues aigües. A l'altra banda del camí, hi ha un cobert i un porxo, emprats com a magatzems i garatge agrícola.

Encara conserva l'estructura de fusta a la planta baixa. No obstant això, l'any 1992 i abans dels focs del 94, la teulada fou reformada amb bigues de formigó, cosa que va permetre la seva conservació.

La masia consta en el mapa encarregat pel Servei Geogràfic de la Mancomunitat de Catalunya de l'any 1923, amb el nom de "Cal Cotre".