Cal Corretger
Santa Susanna

Al costat oest de l'edifici de l'Ajuntament, a l'inici del carrer de Sant Ramon.

Lluís Corretger
    Edifici restaurat i ben conservat
    Marc Bosch de Doria

Edifici exempt, de planta quadrada i teulada a tres vessants, cap als laterals i a la part posterior. Consta de planta baixa, primer pis i planta sotateulada i té un cos afegit al sudest com a vestíbul d'entrada principal i terrassa. Les finestres de la planta baixa estan protegides per reixes de ferro forjat amb elements ornamentals. La façana, orientada cap al sud, és sòbria i les parets estan emblanquinades. La casa es troba a l'interior d'una finca enjardinada, envoltada per una paret d'obra i al davant té una gran palmera, típica de les cases d'estiuejants.

També rep el nom popular de casa de les Bombes, motivat per un molí de vent que antigament hi havia darrera de la finca.

La casa va ser erigida per la família Corretger, molt arrelada a la vila de Santa Susanna des del segle XIV. Alguns membres de la família van fer fortuna a Amèrica a finals del segle XIX i principis del segle XX.