Cal Caparrada
Casserres

Riera de Merola, al sud del terme municipal
    Al costat del Molí de Dalt

Necessita un projecte general d'acondicionament.
    Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular que consta de planta baixa i dos pisos i amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada al nord, on hi ha l'entrada. A la façana de llevant s'hi va afegir un petit cos quadrangular amb la coberta a una vessant. Tota la casa està construïda aprofitant la roca i adaptant-se al desnivell. Sembla que hi hagi la roca buidada en algun sector. Totes les obertures són bastant reduïdes i tenen la llinda, l'ampit i els brancals de pedra treballada, en destaca una finestra balconera de la façana sud amb arc carpanell.
    El parament és de carreus, lleugerament arrebossat i les cantoneres de pedra escairada.

La casa ja consta en el mapa encarregat pel Servei Geogràfic de la Mancomunitat de