Cal Cadet
Begues

C. Carme, 1

Eclecticisme
    Text refós de la normativa urbanística del PGOU (desembre de 2007)
    Oriol Vilanova

Edifici amb coberta plana (terrat). Consta de planta baixa i dos pisos. A la part baixa de la façana hi ha un sòcol de pedra. La façana presenta una composició simètrica. Hi ha tres obertures per cada nivell, la porta centrada i dos finestres a la planta baixa, un balcó central sobre la porta i dos finestres laterals al primer pis i tres balcons al pis superior. Els pisos estan separats per faixes o impostes que recorren tota la façana i les que decoren verticalment els dos extrems de la casa, més amples que les primeres. Cal destacar les motllures que emmarquen les obertures i les reixes de ferro dels balcons de la planta superior, dissenyades per tenir més volum a la part inferior que a la superior, amb baranes en forma d'espirall i decoració floral. El coronament de la façana consta de diferents elements: una cornisa motllurada, sobre la qual s'assenta un cos de forma ondulada i circular a la part més elevada, on es dibuixa un rellotge de sol (veure fitxa 292). La cornisa recolza sobre unes mènsules que es disposen en parelles al final dels marcs de les finestres de l'últim pis, són decorades i motllurades. Davant de la casa hi ha un pati que queda tancat per una tanca, a llevant i al sud de la casa, mentre que per ponent el taquen altres construccions.

Al text refós de la normativa urbanística del PGOU (desembre de 2007) aparei el Raval d'en Martí