Cal Bosch
Castellfollit del Boix

Camps de Cal Bosc. Grevalosa
    Emplaçament
    Camí de Castellfollit a Grevalosa. Abans d’arribar a l’església de Santa Cecília agafar el camí de la dreta
    634

41.695
    1.66251
    388704
    4616777
    08059 - 174
    s. XIX
    1885
    Una part de la finca està enderrocada i coberta de vegetació.
    08058A004000040000PR
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Cal Bosch és un antic mas situat al peu del camí que porta a l’església de Santa Cecília de Grevalosa. Es tracta d’una construcció formada a partir d’un cos principal i diversos annexes adossats a la banda de llevant i a un cos independent a ponent. Ponent. Consta de planta baixa i pis amb la coberta a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana principal, orientada a migjorn. Al frontis s’obra el portal d’accés de llinda plana amb la inscripció JUAN BOSCH 1885 i l’abreviació de Crist i una petita finestra a cada costat. A nivell del primer pis s’obren dues finestres de llinda plana amb ampit. El annexes han perdut tota la coberta i part dels murs perimetrals. El parament dels murs és de pedra irregular rejuntada amb morter de calç i part de la façana principal conserva l’arrebossat.

El Mas Bosch es troba situat dins de la finca del Mas Palomas, de la qual depenia.