Cal Bielet de la Botifarra / Cal Llorenç
El Papiol

Carrer Llibertat, 10

Eclecticisme
    BPU. F28-Catàleg de Patrimoni Arquitectònic del Papiol.
    Juana Maria Huélamo Gabaldón

Edifici entre mitgeres per la seva banda oest i fent cantonada per l'est. de planta rectangular, amb dues crugies, de planta baixa, pis i golfes (recrescudes). La coberta és a dues vessants amb teula rodona i carener paral·lel a la façana principal. La composició de façana presenta dos eixos verticals de composició a la planta baixa i pis, mentre que les golfes tenen un eix horitzontal generat per dues finestres quadrangulars.. El més important dels dos es troba a l'esquerra i està generat per una finestra quadrangular, la porta d'accès i un balcó a sobre de la mateixa. El balcó presenta les brèndoles en forma de pit i decorades per torsió helicoidal de la brèndola. L'altre eix correspon a la porta, de llinda plana i finestra rectangular allargada verticalment.

El 1890 la finca es denominava cal Llorenç. A partir de 1905 era de Gabriel Amigó Bou, branca lateral dels Amigó de cal Xic, d'aquí cal Bielet (Ahicart, 2019).