Ca n'Horta
El Masnou

Carrer Bonaventura Bassegoda, 12

Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres que fa cantonada i de planta, gairebé, quadrada alineada al pla de carrer que consta de planta baixa i planta pis, acabada amb una coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal, orientada a ponent.
    La façana principal es genera a partir d'una composició simètrica amb tres eixos de verticalitat, a la planta baixa amb la porta d'accés i dues finestres laterals, i a la planta pis amb un balcó central i dues obertures als costats.
    Els paraments estan estucats i pintats ressaltant els emmarcaments de les obertures amb un to més fosc; exceptuant un sòcol de pedra.