Ca l'Onclet
Mediona

Nucli urbà de Sant Joan de Mediona.

Fitxa ARQ 022 del Catàleg de Béns a Protegir inclòs al POUM.
    Inventari del Patrimoni Arquitectònic, 12090
    Xavier Bermúdez (iPAT Serveis Culturals)

Habitatge entre mitgeres amb planta baixa, primer pis, i planta sota coberta. En destaca la façana, arrebossada amb un to crema de fons esgrafiat a mode de fals carreuat i els marcs de les obertures i els límits laterals ressaltats amb un color més clar.

La planta baixa sembla haver estat modificada, tapiant el gran portal central (ara hi ha una petita finestra enreixada) i ubicant la nova porta al lateral dret, on hi devia haver una finestra allargada i enreixada com la de l’esquerra. Al primer pis hi ha tres portes rectangulars que accedeixen a sengles balcons amb barana de forja, essent els dos laterals els que sobresurten més, ja que estan sostinguts sobre permòdols d’obra. Al pis superior hi torna a haver tres obertures rectangulars, essent la central la més llarga.