Ca l'Estrany
Vilassar de Dalt

A 1 km al nord de la població seguint el camí de la costa.

VI-I aC
    Notícies molt antigues sense referències precises. Sembla que es va destruir.
    Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    Jordi Montlló Bolart

Marià Ribas (1952) marca l'indret amb troballes d'habitacions ibèriques i Estrada (1969) en recull la noticia en la seva publicació, així com Sanmartí (1986). Però aquestes notícies antigues no s'han pogut comprovar.

L'any 2008, amb la revisió de la carta arqueològica per part del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, no es va incorporar com a jaciment arqueològic.

Ca l'Estrany fou enderrocat per construir la torre actual, pertanyent a Puig, S.A. Tota la finca està vallada i no s'hi pot accedir. La prospecció per elaborar l'Inventari del Patrimoni Arqueològic de Catalunya no hi trobà cap resta.

ESTRADA, Josep (1969). Vías y poblamiento romanos en el Área Metropolitana de Barcelona. Barcelona. Comisió Provincial de Urbanismo (Publicación 27).
    RIBAS, Marià (1952). El poblament d'Iluro. Barcelona. Institut d'Estudis Catalans. Memòries de la Secció Històrico - Arqueològica, XII.
    SANMARTÍ, J. (1986). La Laietania ibèrica. Estudi d'arqueologia i d'història. Tesi doctoral. Inèdita. UB. Barcelona, pàg. 778.