Ca l'Estadà
Montseny

Camí de Can Riera Moliner
    Poc abans del km. 17 de la ctra BV-5301 surt el camí que hi porta

Es troba en cert estat de deteriorament per trobar-se deshabitat.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Ca l'Estadà és una masia del segle XVII que es troba adossada de forma perpendicular a la part posterior de Can Riera Moliner. Està construïda aprofitant el desnivell natural del terreny, de manera que s'adossa al marge i el camí de la part posterior queda a l'alçada del primer pis. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a un vessant que fa el desaiguat a la façana principal. El frontis presenta diverses obertures disposades de forma aleatòria, totes elles d'arc pla de pedra carejada. A les façanes lateral i posterior no presenta obertures. El tractament exterior dels murs és la pedra vista, havent perdut la pràctica totalitat de l'arrebossat de morter de calç.

Ca l'Estadà era una masoveria de Can Riera Moliner.