Ca l'Espasell
Montornès del Vallès

Camí Antic de Martorelles, 6-8 . 08170 - Montornès del Vallès

Racionalisme
    Ajuntament de Montornès Av. Llibertat, 2, 08170 - Montornès del Vallès
    KuanUm - Juana María Huélamo Gabaldón. / Ajuntament de Montornès del Vallès

Edifici de volum cúbic, aïllat, amb un jardí en què destaquen algunes alzines al costat de l'entrada, una de les quals molt gran. La masia és de tres plantes, amb entrada principal per l'est. Les obertures de planta baixa són quadrangulars, signe de la influència dels corrents arquitectònics racionalistes de mitjan segle XX. Destaquen de la primera planta els amples finestrals de coberta d'arc de punt rodó, que donen un aspecte obert a la construcció.

Petita masia construïda probablement al segle XIX, que al llarg del temps ha sofert importants ampliacions. Situada a la vora del camí de coll Mercader, era la casa pairal més propera al nucli antic de Montornès.