Ca l'Ermità
Santa Eulàlia de Ronçana

Camí de Can Desena

Marta Lloret Blackburn - Antequem S.L.

Ca l'Ermità és una masia del segle XIX que va ser reformada durant la segona meitat del segle XX, quan també s'hi va adossar un habitatge modern a mestral.

És un edifici de planta rectangular que s'estructura en dos crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. El frontis es composa segons dos eixos d'obertures, totes d'arc pla arrebossat excepte la finestra de la planta baixa, amb llinda de fusta de factura moderna. Al costat de xaloc hi ha adossat un cos modern d'un sol nivell d'alçat que es correspon amb les corts. El tractament dels murs és arrebossat i pintat.

No tenim notícies documentals d'aquesta masia, que a nivell constructiu hem de datar del segle XIX.