Ca l'Arrà
Cabrils

C. de les Acàcies, 10

Façana pintada de fa poc.
    Jordi Montlló Bolart

Masia que consta de planta baixa i pis; coberta de teules a dues vessants amb el carener perpendicular a la façana. Constava de tres cossos que s'han convertit en tres habitatges separats. Tot l'interior ha estat condicionat per encabir-hi tres habitatges independents. La façana també s'ha modificat, obrint-hi dues portes noves. La porta originària de la masia té els muntants i la llinda de pedra granítica; és d'arc rebaixat i a la llinda, porta la data de 1708.
    Les finestres de la planta pis tenen els muntants, ampits i llindes de pedra granítica. Hi ha un rellotge de sol de ferro forjat, instal·lat l'any 1986 quan una part de l'edifici era Museu Municipal.

Durant els anys vuitanta del segle passat fou la seu del Museu Municipal, llavors anomenat Museu de Ca l'Arrà.