Ca l'Abrilet
Cabrils

Carrer Quatre Camins, 43

Afegits moderns
    Pla General d'Ordenació urbanística
    Jordi Montlló Bolart

Masia que consta de planta baixa i pis, coberta de teules a dues vessants amb el carener perpendicular a la façana. Ha sofert diverses transformacions, a l'esquerra s'ha afegit un cos de planta baixa i pis. El pis superior té una alçada diferent al pis original. El portal de la façana s'ha desplaçat a l'esquerra. L'emmarcament del portal rodó i les finestres de la planta baixa són fruit d'una transformació força recent i imiten els muntants originaris. On si que es conserven els muntants i les llindes originàries és a les tres finestres de la planta pis. També se li ha afegit una porxada a l'esquerra.
    S'hi accedeix per un camí flanquejat per una caseta, que podria ser de l'antic masover. A l'esquerra trobem una glorieta de planta quadrada suportada per pilars que sustenten una coberta de teules a quatre vessants.
    També hi ha una bassa i un banc amb el respatller de ceràmica valenciana.

Penell en forma de gall en el carener.