Ca l'Armengol
Vilassar de Dalt

Carrer Àngel Guimerà, 23

Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    Jordi Montlló Bolart

Casa de carrer que només comparteix mitgera amb un dels costats, de planta rectangular i que consta de planta baixa i dos pisos. La coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada al carrer Àngel Guimerà (nord).
    La façana es compon a partir de dos eixos de verticalitat delimitat per les obertures; portal adintellat amb dovelles de pedra i finestra amb reixa de forja a la planta baixa i finestres de llinda recta als pisos superiors. Els brancals, llindes i ampits són de pedra treballada. Els paraments estan decorats amb un esgrafiat geomètric que simula un paredat de carreus.
    Una tanca amb el mateix parament que la façana i que ressegueix l'eix del carrer delimita un pati interior de la casa.

Destaca una barana de ferro forjat d'una finestra de la planta baixa, que està més separada de la paret per la part inferior.
    També es coneix com a Can Vallet.

Una reforma recent l'ha transformat en diversos habitatges.

SAMON i FORGAS, Josep (1999). Itineraris: Per la sagrera de Vilassar; dins Ipsa Arca, núm. 2, setembre de 1999. Museu Arxiu Municipal de Vilassar de Dalt, pàgs. 36 a 47.