Ca l'Angeleta
Taradell

C. d'en Quintana, 6

Marta Lloret. Antequem, S.L.

Ca l'Angeleta és una casa del segle XVIII que va ser reformada vers el sud a finals del segle XIX. És un edifici entre mitgeres de planta en forma de "L". Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa segons tres eixos d'obertures, a la planta baixa d'arc escarser i al pis d'arc pla arrebossat. El finestral del pis té sortida a un balcó de baranes forjades. El tractament exterior del murs és arrebossat, amb les obertures emmarcades de diferent tonalitat. A la façana posterior les obertures de la planta baixa són d'arc pla arrebossat, al pis hi ha dues finestres d'arc pla de pedra carejada i a les golfes d'arc pla ceràmic. El tractament exterior del mur és de restes d'arrebossat, entre el que s'observa el parament de pedra. El ràfec està acabat amb cabirons.