Ca l'Amo

Camí de Campdàsens a Plana Novella
    1,2 km al nord de Campdàsens

Bo
    Les obres que s'estan duent a terme poden alterar significativament el caràcter tradicional de l'edificació preexistent.
    Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. 2006
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici aïllat i construït a quatre vents, que disposa de dos nivells d'alçada (pb + 1p) amb dues terrasses situades en cadascun dels extrems de la darrera planta. S'identifiquen també tot un seguit d'obertures que corresponen a portes i finestres distribuïdes en els frontis sense una clara ordenació simètrica. Les obres de remodelació que s'estan duent a terme en l'actualitat podrien estar transformant notablement la construcció preexistent, amb el risc d'eliminar pràcticament de manera total els trets característics del mas original. De fet, malgrat que la reforma es troba en troba en curs de realització, es fa difícil identificar cap element que correspongui a estructures associades a una explotació agropecuària tradicional.

Aquesta masia figura en les disposicions del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal com a edificació rural que s'ha de reconstruir i rehabilitar, sempre respectant els volums existents i sense alterar la composició original.

Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (2006)