Ca l'Ambrós
Vilanova del Vallès

Actualment no es conserven estructures
    Sense accés
    Vilanova del Vallès Park, S.L. C/ Jaume Ginestí, 4 08410 Vilanova del Vallès
    Joan Vicens i Tarré

Lloc d'habitació amb estructures conservades. Aparició de fragments de tegula, àmfora i ceràmica comuna romana. La morfologia del jaciment fa pensar en una vil·la.

El 19 de setembre de 1948 és localitzat per J. Estrada. A l'any 1992 amb motiu de la revisió de la Carta Arqueològica es van trobar diversos fragments de ceràmica al llarg del camí que s'enfila a la casa, encara que cap d'ells es pot dir que correspongui a l'època romana.

ESTRADA GARRIGA, J, VILLARONGA, L, La Lauro monetal y el hallazgo de Cànoves (Barcelona), Barcelona, I.P.A., 1967.
    ESTRADA, J, Síntesis arqueológica de Granollers y sus alrededores, Granollers, 1955.
    ESTRADA, J. Vías y poblamiento romanos en el territorio del Área Metropolitana de Barcelona, Comisión de Urbanismo 65, Barcelona, 1969.