Baixada església de Santa Quitèria
Vilanova del Vallès

Inexistent avui dia
    Sense accés
    Bisbat de Barcelona c/Bisbe, 5 08002 Barcelona
    Joan Vicens i Tarré

Concentració de ceràmica romana de forma dispersa i rodada, principalment tegula i alguns fragments de ceràmica comuna. No s'hi localitza cap tipus d'estructura.

Actualment parcel·lada amb construccions de torres i xalets. Abans era una zona de conreus.

L'any 1992 durant la visita al lloc amb motiu de la revisió de la Carta Arqueològica, no es va observar cap fragment ceràmic ni de cap altre tipus.

BACARIA, Albert; GARCIA, Lluís; PARDO, Jordi, Carta Arqueològica de la comarca del Vallès Oriental, Inèdit, 1983.
    ESTRADA GARRIGA, J, VILLARONGA, L, La Lauro monetal y el hallazgo de Cànoves (Barcelona), Barcelona, I.P.A., 1967.
    ESTRADA, J, Síntesis arqueológica de Granollers y sus alrededores, Granollers, 1955.
    GILI, S.; VILA, Lluís; Tenas, Montse, Revisió Carta Arqueològica de la comarca del Vallès Oriental, Inèdit, 1992.