A 200 metres a l'oest de Can Farigola
Vilanova del Vallès

Vessant sud-oest de la carena granítica sobre la segona terrassa del Mogent

Avui dia el jaciment està ilocalitzable
    Sense accés
    Joan Vicens i Tarré

Lloc d'habitació amb dos paviments i estructures dels murs conservades antigament. Actualment no es conserven estructures.

L'any 1934 l'Agrupació Excursionista de Granollers va excavar dos paviments de picadís romà i localitzà fragments d'àmfora, dolium i tegula.. L'any 1947 fou documentat per J. Estrada., va trobar nombrosos fragments de tegula, d'àmfores i de dolium però ja no es localitzaren les estructures excavades. Hi hagué actuacions clandestines d'afeccionats.

BACARIA, Albert; GARCIA, Lluís; PARDO, Jordi, Carta Arqueològica de la comarca del Vallès Oriental, Inèdit, 1983.
    GILI, S.; VILA, Lluís; Tenas, Montse, Revisió Carta Arqueològica de la comarca del Vallès Oriental, Inèdit, 1992.
    LLOBET, S. Butlletí de l'Agrupació Excursionista de Granollers.