Ca l'Àlvaro
Sant Julià de Vilatorta

Avinguda de Puig i Cunyer, 2.

Neoclàssic
    Virgínia Cepero González

Edifici de planta quadrada, que consta de planta baixa i dos pisos, i que guarda una simetria general en el conjunt. La coberta és a quatre vessants, amb teula àrab.
    Les façanes són de totxo lligat amb ciment, arrebossades i pintades de color marró.
    Les obertures es disposen regularment a les façanes. Les finestres de la planta baixa i del primer pis són de forma rectangular, motllurades, i les del pis superior són pentagonals i emmarcades per motllures.
    A la façana principal sobresurt un porxo, que és utilitzat com a terrassa del primer pis, amb pilars de ferro.

La simetria del conjunt, el gran jardí i l'estil clàssic, evoquen una construcció que segueix l'arquitectura dels indians. També així ho manifesten les palmeres plantades a la part de façana, símbol de la casa "americana".

H. M. TALLER D'ARQUITECTURA I CONSTRUCCIÓ S. L (2010). Catàleg de béns d'interès històric arquitectònic i paisatgístic. POUM. Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. Sant Julià de Vilatorta.