Ca la Senyora Dolores
Sant Feliu de Codines

C. Vic, 38

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa de planta rectangular en testera amb un jardí al lateral, format per una planta baixa i dos pisos. Té coberta de teula àrab a dues aigües ventilada amb carener paral·lel al carrer. El tractament dels murs és arrebossat i pintat de color crema, excepte els motllurats que són blancs.

A la façana principal destaca el tractament de les cantonades amb un encoixinat imitant carreus en forma de pilastra, que van des de la imposta emmotllurada del primer pis fins la cornisa de coronament que amaga la barana de la coberta, que és opaca. La façana mostra tres eixos verticals: els dos laterals en forma de balconeres amb barana de ferro a les plantes superiors; i el central amb dues finestres verticals emmarcades en planta baixa i segona planta. La porta d'accés es troba a la banda dreta i està emmarcada.

L'edifici té un patí lateral amb accés propi des del carrer i una escala d'accés a la segona planta.