Ca la Maria Piferrer
Vilassar de Dalt

C. Font de la teula, 2

Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    Jordi Montlló Bolart

Casa sense mitgeres en tres dels quatre costats de planta rectangular situada per darrera la línia de carrer i que consta de planta baixa i pis. La coberta és de terrat català. La composició de la façana és simètrica a partir de tres eixos de verticalitat. L'eix central està definit per la porta d'accés i un balcó a la planta pis i els eixos laterals estan definits per sengles obertures en planta baixa i pis. Totes les obertures són d'arc deprimit còncau. La façana està coronada per una cornisa i una balustrada que fa de barana del terrat. El parament imita les filades de carreus.
    A la façana de migdia hi ha un petit cos de planta baixa amb terrat adossat.
    Un mur d'obra i barana de ferro entre pilars, tanca la línia de carrer. Els dos pilars que delimiten la porta d'accés tenen el coronament piramidal amb rajoles decorades amb escaquejat blau i blanc.