C/ Sant Bartomeu, 33

c/ Sant Bartomeu, 33

Bo
    El Pla Especial determina que cal conservar i restaurar la façana i eliminar el sòcol aplacat de la planta baixa.
    Pla Especial, 224. 2006
    Ref. cad.: 62206DF0606S
    Núria Nolasco Azuaga

Es tracta d'un edifici d'habitatges construït entre mitgeres i estructurat en alçat en planta baixa i dos pisos, amb terrat pla transitable. A la planta baixa es disposen tres obertures (un portal central flanquejat per dues finestres), mentre que a les plantes pisos en disposa de dues per planta, dos balcons al primer pis, i dues finestres al segon. Totes les obertures són simples, sense cap tipus de decoració remarcable. Les baranes dels balcons combinen barrots verticals simples i helicoïdals, amb reganyols decoratius al centre de la barana. Les finestres del pis superior són senzilles, damunt les quals s'organitzen tres senzills forats de ventilació del terrat a la catalana. Corona la façana una cornisa contínua lleugerament motllurada i amb escassa volada, damunt la qual s'organitza la barana del terrat, feta d'obra arrebossada. El revestiment del conjunt és senzill, fet a base d'un arrebossat simple pintat de color blanc.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)