C/ Parellades, 6

c/ Parellades, 6

Bo
    L'edifici està essent objecte d'una operació de rehabilitació que sembla respectar les disposicions de la normativa del Pla Especial pel que fa a la conservació del frontis.
    Pla Especial, 194. 2006
    Ref. cad.: 62237DF0605N
    Núria Nolasco Azuaga

Finca situada entre mitgeres, que mostra un alçat de tres nivells (pb + 2p). L'immoble actualment es troba en procés de rehabilitació, mitjançant la conservació del frontis i la reordenació dels interiors. No ha estat possible observar les obertures existents a la planta baixa. Pel que fa als pisos superiors, aquests consten d'un balcó i una finestra; sembla que l'obra que s'està duent a terme respectarà les volades motllurades i les baranes de ferro, de fundició, a l'igual que el coronament que consta d'una cornisa -també motllurada- i de la barana d'obra llisa del terrat transitable.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció IV. Forma part del Conjunt 16 que, segons aquesta normativa municipal, inclou una illa de cases característica del creixement urbà de Sitges en la segona meitat del segle XIX, entorn del c/ Parellades, així com alguns edificis anteriors del c/ Sant Gaudenci.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)