C/ Nou, 14

c/ Nou, 14

XX-XXI
    Bo
    L'estat de l'edifici posa de manifest la realització d'una reforma recent que, en general, s'ajusta a la normativa del Pla Especial.
    Pla Especial, 184. 2006
    Ref. cad.: 62209DF0605N
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici construït entre mitgeres i que consta de tres plantes (pb + 2p) amb una façana ordenada en base a dos eixos verticals, que es corresponen amb dues portes situades a la planta baixa i dos balcons en cadascun dels pisos superiors. Aquests darrers presenten volades d'obra, motllurades, que redueixen progressivament la seva amplada, i baranes de tub metàl·lic, amb poms cromats en els angles. En el coronament s'identifica una cornisa de maons situada sota la barana d'obra del terrat pla que, en l'actualitat, consta d'un tancament d'alumini convencional.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció IV. Forma part del Conjunt 6 que inclou tres tipologies edificatòries diferents. D'una banda, l'arquitectura de gran representativitat de les cases de veïns del c/ Major. En segon lloc, l'arquitectura popular de parcel·la estreta visible en els carrers Nou i Tacó. En tercer i darrer lloc, s'inclouen algunes implantacions recents del passeig de la Ribera.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)