C/ Major, 46

c/ Major, 46

La normativa del Pla Especial permet enderrocar aquest edifici.
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici construït entre mitgeres, amb un alçat de tres nivells (pb + 2p) i un únic eix d'obertures conformat per una àmplia porta a la planta baixa, que dóna accés al local comercial, i un balcó en cadascun dels pisos superiors. La finca disposa també d'un terrat transitable. En general, l'immoble conserva els trets bàsics de l'arquitectura popular del centre urbà sitgetà.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció V. Forma part del Conjunt 9, que inclou una mostra molt variada de l'arquitectura civil sitgetana, des de grans casals datables entre els segles XVII i XIX, a construccions populars. L'element més significatiu del conjunt és la Casa del Rellotge, situada a la plaça Cap de la Vila.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)