C/ Major, 16

c/ Major, 16

Bo
    Aquest edifici és enderrocable segons els criteris del Pla Especial elaborat per l'Ajuntament de Sitges.
    Pla Especial, 169. 2006
    Ref. cad.: 62206DF0605N
    Núria Nolasco Azuaga

Casa construïda entre mitgeres i de tres plantes en alçat (pb + 2p), amb una única obertura en cadascuna d'elles. La façana no presenta cap tret històric i/o arquitectònic significatiu. Únicament destaca el tractament de la volada motllurada del balcó del pis principal, que s'integra a la cornisa que tradueix a l'exterior el forjat d'aquest nivell de la finca. En la resta dels forjats es reprodueix el mateix recurs, fins a cloure en la cornisa motllurada que se situa habitualment sota la barana d'obra del terrat de l'edifici.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció V. Forma part del Conjunt 7, que inclou diferents construccions de caràcter popular corresponents a la primera trama urbana de la vila, anterior a l'inici de la seva expansió.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)