C/ de l'Aigua, 18

c/ de l'Aigua, 18

Segons el Pla Especial, cal conservar estrictament la façana; es permet afegir una planta.
    Pla Especial, 22. 2006.
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici de dues plantes (pb + 1p) amb una obertura en cada nivell corresponent a una porta en la planta baixa i un balcó en el pis superior. La porta d'accés, de forma rectangular, podria tenir els brancals i la llinda conformats per carreus de pedra, però actualment coberts per l'arrebossat de la façana. Pel que fa al balcó del primer pis, destaca la llosana de pedra i la barana metàl·lica amb els barrots decorats.
    En el coronament s'identifica el fals ràfec i la barana d'obra d'un possible terrat.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció V. Forma part del Conjunt 5 que inclou els casals gòtics situats en l'interior de la muralla i sobre d'ella, els edificis dels carrers de l'Aigua, de Barcelona i les cases del carrer Major situades a l'antiga entrada a la vila.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)