C/ Bonaire, 9-11

c/ Bonaire, 9-11

inici XIX
    Bo
    La finca sembla haver estat objecte d'una rehabilitació recent que acompleix la normativa del Pla Especial.
    Pla Especial. 49. 2006
    Ref. cad.: 62238DF0605N
    Núria Nolasco Azuaga

Es tracta d'un edifici de tres plantes (pb + 2p) que presenta tres portes en la planta baixa, quatre obertures en el primer pis i un segon pis reculat. En el nivell inferior s'identifiquen tres portes, dues de majors dimensions situades en els extrems, amb les llindes conformades per arcs lleugerament peraltats. En el primer pis les obertures visibles mostren l'esquema finestra-balcó-finestra-balcó; els balcons presenten volades, probablement d'obra, amb formes motllurades i baranes metàl·liques de barrot senzill. El pis superior disposa únicament d'una barana d'obra llisa, amb passamà metàl·lic, que se situa sobre una cornisa motllurada; el mateix esquema es reprodueix en el coronament de la finca.
    En general, els acabats dels elements arquitectònics són de gran senzillesa i d'escassa entitat constructiva.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)