C/ Bonaire, 5

c/ Bonaire, 5

Bo
    L'edifici sembla haver estat objecte d'una rehabilitació recent que s'ajusta a la normativa del Pla Especial.
    Pla Especial. 47. 2006
    Ref. cad.: 62241DF0605N
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici de quatre nivells d'alçada (pb + 3p) que presenta dues obertures per planta, identificables com dues portes en el nivell inferior, un balcó i una finestra en les plantes primera i segona i dues finestres en el pis superior. Del disseny de les obertures cal mencionar la decreixent volada dels balcons i la realització d'aquestes a base de rajoles suportades per grapes metàl·liques. Pel que fa a les baranes de ferro, es constata l'existència d'un programa decoratiu en el pis principal -a base de barrots helicoïdals situats en els angles i motius florals en el centre- reduït a barrots simples en el primer pis. Pel que fa al coronament, s'identifica una cornisa motllurada per sobre de la qual se situa la barana del terrat transitable de la finca, realitzada amb balustres. Com a element peculiar, destaca la gelosia, probablement de fusta, que cobreix la finestra situada al primer pis.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)