C/ Àngel Vidal, 26

c/ Àngel Vidal, 26

Bo
    El Pla Especial estableix la conservació oblidada del balcó del primer pis i del ràfec; no es considera prescriptiu modificar cap altre element.
    Pla Especial, 28. 2006
    Ref. cad.: 62213DF0605N
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici de tres plantes (pb + 2p) que constitueix una mostra de l'arquitectura popular sitgetana del segle XIX, caracteritzada per la seva senzillesa. En la planta baixa hi figuren tres finestrals amb ampit i barana metàl·lica i una porta d'accés lateral. El primer pis consta d'un gran balcó corregut, l'element arquitectònic més rellevant del frontis, amb tres obertures. La volada, presumiblement d'obra, presenta un perfil llis i la barana metàl·lica, de fundició, està conformada per barrots decorats.
    Finalment, el darrer nivell mostra tres petites finestres quadrangulars, sense cap tret destacable, per sobre de les quals s'identifica una cornisa de maó, un fris llis però pintat d'un color verd intens i el ràfec de la coberta.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)