C/ Àngel Vidal, 26
Sitges

  Garraf
  c/ Àngel Vidal, 26

  Coordenades:

  41.23635
  1.81079
  400343
  4565676
  Número de fitxa
  08270 - 28
  Patrimoni immoble
  Tipologia
  Edifici
  Contemporani
  Popular
  Segle
  XIX
  Estat de conservació
  Bo
  El Pla Especial estableix la conservació oblidada del balcó del primer pis i del ràfec; no es considera prescriptiu modificar cap altre element.
  Protecció
  Legal
  Pla Especial, 28. 2006
  Accés
  Fàcil
  Residencial
  Titularitat
  Privada
  Ref. cad.: 62213DF0605N
  Autoria de la fitxa
  Núria Nolasco Azuaga

  Edifici de tres plantes (pb + 2p) que constitueix una mostra de l'arquitectura popular sitgetana del segle XIX, caracteritzada per la seva senzillesa. En la planta baixa hi figuren tres finestrals amb ampit i barana metàl·lica i una porta d'accés lateral. El primer pis consta d'un gran balcó corregut, l'element arquitectònic més rellevant del frontis, amb tres obertures. La volada, presumiblement d'obra, presenta un perfil llis i la barana metàl·lica, de fundició, està conformada per barrots decorats.
  Finalment, el darrer nivell mostra tres petites finestres quadrangulars, sense cap tret destacable, per sobre de les quals s'identifica una cornisa de maó, un fris llis però pintat d'un color verd intens i el ràfec de la coberta.

  Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció IV. Està catalogat com un element de tipus A.

  Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)