Bosc de Can Sabau
Santa Perpètua de Mogoda

A l'W de Can Sabau

Espècimen botànic
    Bé catalogat, Ajuntament Santa Perpètua Mogoda
    Goretti Vila i Fàbregas

El Bosc de Can Sabau es troba situat a ponent de la masia de Can Sabau, i a poca distància del camí del Padró. El seu accés es fa per la masia de Can Sabau. A aquesta s'hi arriba des d'una rotonda que hi ha a la carretera de Sabadell a Santa Perpètua de Mogoda (B-140).
    El bosc es troba delimitat pel nord i ponent per camps de conreu. Està format per un bosc mixt amb pi blanc, alzina i roure. Dóna refugi a verdums i gafarrons, així com estornells, garces i alguns mamífers. El seu sotabosc embolicat facilita la cria del tallarol capnegre.

Al costat del bosc i de la masia hi podem trobar la font de Can Sabau ("la que feia obrir la gana"...).

AJUNTAMENT DE SANTA PERPÈTUA DE MOGODA (MEDI AMBIENT). Guia d'Espai verds de Santa Perpètua de Mogoda.