Bassa de can Massuet
Dosrius

Carrer de can Domingo - Can Massuet del Far
    A la banda de ponent del nucli urbà de can Massuet del Far, damunt del canal de can Domingo

Completament cobert de vegetació.
    Ajuntament de Dosrius
    Adriana Geladó Prat

Bassa aïllada de planta irregular formada mitjançant un naixement d'aigua natural. El seu perímetre està situat damunt del canal de can Domingo, que desemboca en la riera de Dosrius. Presenta un diàmetre aproximat d'uns 10 metres i està envoltada de joncs, canyes i falgueres.

Es tracta d'un element destacable pel que fa a la seva dimensió natural i paisatgística dins d'un entorn urbanitzat. La mínima intervenció humana ha fet que hi hagin sobreviscut diverses espècies de fauna i flora que difícilment podrien viure en un entorn tant transformat.